Nummi-Pusula

Auton hinaus Nummi-Pusula – apua jopa 30-60 minuutissa

Soita 019 312 233

Auton hinaus Nummi-Pusulassa nopeasti. Soita Lohjan Hinauspalvelun auton hinauksen ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Soita ja neuvomme mitä tehdä
Tilausseurannasta näet milloin auto on hinattu korjaamolle
Auton hinauksen hinta Länsi-Uudellamaalla alkaen 101 euroa.

Näin pyydät auton hinauksen nopeasti apuun Nummi-Pusulassa

Auton hinauksen tilaaminen Nummi-Pusulassa on helppoa ja yksinkertaista. Lohjan Hinauspalvelu Oy päivystää 24h numerossa ☎ 019 312 233 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Nummi-Pusulassa noin 30-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Nummi-Pusulan alueella

Jos auton nokka on käännetty kohti Nummen kirkkoa tai Pusulan kirkkoa, mutta auto ei käynnisty, tulee Lohjan Hinauspalvelu paikalle yhdellä puhelinsoitolla. Usein kiperä tilanne ratkeaa esimerkiksi varavirralla.

Jos auto sammuu kesken ajon ja matka valtatiellä 1. katkeaa, on ammattilaisapu lähellä. Ammattilainen tutkii tilanteen ja arvioi matkan jatkumisen. Tarvittaessa auto voidaan hinata korjaamolle.

Jos varoitusvalo alkaa palaa silloin, kun tavoitteena on ehtiä Myllymäen torpalle, tulee auto pysäyttää välittömästi. Ammattilainen tulee paikalle ja mikäli vikaa ei saada heti korjattua ja on kiire, voi asiakas napata alleen korjaamon vuokra-auton.

Jos rengas on puhjennut ja tienviitta näyttää Saukkolaa, Ikkalaa tai Koisjärveä, on apu yhden yhteydenoton takana. Soita meille ja ratkaisemme kinkkisen tilanteen, jotta matka voi jatkua!

Auton hinauksen hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein auton hinauksen ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 019 312 233 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Auton hinauksen hinta Länsi-Uudellamaalla alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso auton hinauksen hinta tai soita 019 312 233

Ota yhteyttä
Soita 019 312 233 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Lohjan Hinauspalvelun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Lohjan Hinauspalvelu Oy 24h numeroon 019 312 233 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Auton hinaus Nummi-Pusulassa kaikille ajoneuvoille

Lohjan Hinauspalvelu Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että auton hinaus sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Länsi-Uudellamaalla sinua auttaa 5 Lohjan Hinauspalvelu Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 6 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Nummi-Pusulan alueella.

 

Toiminta-alue

Lohja Siuntio Inkoo Karjalohja Nummi-Pusula Vihti Nummela Karkkila Loppi Kirkkonummi

Länsi-Uudellamaalla sinua auttavat

Person placeholder
Tapani
Hinausautonkuljettaja
019 312 233
Person placeholder
Roope
Hinausautonkuljettaja
019 312 233
Person placeholder
Eppu
Hinausautonkuljettaja
019 312 233
Person placeholder
Eelis
Hinausautonkuljettaja
019 312 233